Bruiloft

Stap “letterlijk” in het huwelijksbootje
HarborHouse is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Almere. Je kunt bij ons terecht voor een borrel, receptie, lunch, diner, feest als ook de huwelijksvoltrekking. Indien gewenst betrekken we daar het haventerrein bij. Denk aan een mooie fotoreportage met de boten op de achtergrond of bijvoorbeeld een ceremonie langs het water…

Naar wens & budget
Groots en uitbundig of juist klein en intiem maar vooral passend bij jullie en jullie gezelschap. De Duynzaal van HarborHouse biedt plaats aan gezelschappen van 20 tot 50 personen (afhankelijk van de opstelling) en is nog verder uit te breiden naar de Duynzaal+ (tot ongeveer 125 personen). Daarnaast is het mogelijk HarborHouse exclusief te huren.

We hebben tal van ideeën en arrangementen om jullie een blik te laten werpen op de verschillende mogelijkheden. Natuurlijk passen we deze aan naar jullie wens & budget.

Receptie, borrel & feestavond >

Diner (3-gangen) >

Diner (buffet style) >

BBQ arrangement >

Bruiloftarrangement >

(klik voor meer informatie)

Laat ons weten waar jullie voorkeur naar uitgaat, we sturen vervolgens graag en vrijblijvend een offerte toe. Of we maken een afspraak om jullie wensen te bespreken en onze locatie te laten zien. 

Neem contact met ons op voor vragen, reserveren of het maken van een afspraak: 

HarborHouse

HarborHouse is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Uiteraard is het ook mogelijk aan of af te meren per boot.

Partners van HarborHoreca: