LUNCH
11:30 – 16:00 uur
Landbrood
(bruin/wit)
Brood met kruidenboter & aïoli 4.75/8
Steak sandwich 19.5
zij-lende | champignon | spek | ei | sriracha mayo
Gerookte zalm 17.75
avocado | ei | komkommer | tomaat
Vis duo 16
zalm | tonijnsalade | ui | kappertjes | rucola
House sandwich 15.5
kipfilet | spek | tomaat | ei | komkommer | kerrie mayonaise
Carpaccio 16.5
truffelmayonaise of pesto | pijnboompitten | parmezaanse kaas | rucola
Brie & Serranoham 13.5
brie uit de oven | balsamico | rucola
Oude kaas 11.5
zoetzure ui | mostrd mayo | stroop | rucola
Uitsmijter 3 vrije-uitloopeieren 11
kaas | spek | ham | champignon | tomaat
per item + 0,75
2 Rundvlees kroketten 11.5
met mosterd
2 Vegetarische kroketten 11.5
met mosterd
Tosti’s
Ham & kaas 8.25
met ketchup
Kaas & tomaat 8.25
met ketchup
Salades
Biefstukpunten 18.75
zij-lende | champignon | ui | komkommer | tomaat | sriracha mayo
Gerookte zalm 17.75
avocado | ei | komkommer | tomaat | croutons | roomdressing
HarborHouse 16.5
spek | brie | ui | komkommer | tomaat | bospaddenstoelen
Soepen
Tomatensoep 8.5
met crème fraîche
Uiensoep 9
met kaascroutons
Plates
met verse friet & mayonaise
Kipsaté 21.5
satésaus | atjar | gebakken uitjes | cassave kroepoek
Black Angus burger 22.5
kaas | tomaat | sla | jacksaus
Schnitzel 23.5
champignonroomsaus
Spareribs 23.5
knoflooksaus | koolsla
Vegetarische burger 22.5
kimchi | sla | tomatensalsa
Meld uw allergie of vraag onze allergenenkaart
Vegetarisch of aan te passen
DINER
Vanaf 17:00 -21:00 uur
Brood met kruidenboter & aïoli 4.75/8
Voorgerechten
Serranoham 12.5
tomaat | toast | rucola
Vis trio 19.75
gerookte zalm | gerookte paling | garnaaltjes | toast
Scampi & mosselen 14.75
met kruidenknoflooksaus
Carpaccio 15.5
truffelmayonaise of pesto | pijnboompitten | Parmezaanse kaas | rucola
Champignons uit de oven 11.5
kaas | kruidenknoflooksaus
Soepen
Tomatensoep 8.5
met crème fraîche
Uiensoep 9
met kaascroutons
Salades
Biefstukpunten 18.75
zijlende | champignon | ui | komkommer | tomaat | sriracha mayo
Gerookte zalm 17.75
avocado | ei | komkommer | tomaat | croutons | roomdressing
HarborHouse 16.5
spek | brie | ui | komkommer | tomaat | bospaddenstoelen
Vlees
geserveerd met verse friet & mayonaise
Runderbiefstuk 26.5
200 gram | saus naar keuze
Tournedos 34.5
200 gram | saus naar keuze
Rib-eye 36
300 gram | saus naar keuze
Varkenshaaspunten pasta 24.5
tagliatelle | ui | paprika | champignons | kruidenknoflooksaus
Stoofvlees 24.5
seizoensvlees | aardappelpuree | rode kool
Vis
geserveerd met verse friet & mayonaise
Zalmfilet 26.5
op de huid gebakken | witte wijnsaus
Sliptongetjes 31.5
zelf te fileren | remouladesaus
Zeebaarsfilet 24.5
op de huid gebakken | kreeftensaus
Fruits de mer pasta 25.5
tagliatelle | verschillende vissoorten | witte wijnsaus
Extra bijlagen
pepersaus | kruidenboter | champignonroomsaus | chimichurri | witte wijnsaus | kreeftensaus 3.5
frisse salade 4.75
verse groenten 4.75
verse friet 4.75
zoete aardappelfriet ipv verse friet? +€3 pp
Vegetarisch
Vegetarische pasta 21.5
tagliatelle | groenten | asperge | kruidenknoflooksaus
Vegetarische burger 22.5
kimchi | sla | tomatensalsa
Plates
geserveerd met verse friet & mayonaise
Kipsaté 21.5
satésaus | atjar | gebakken uitjes | cassave kroepoek
Black Angus burger 22.5
kaas | tomaat | sla | jacksaus
Schnitzel 23.5
champignonroomsaus
Spareribs 23.5
knoflooksaus | koolsla
Dessert
Crème brûlée 9.5
vanille-ijs | slagroom
Ouderwetse sorbet 9.5
vanille-ijs | fruit op siroop | aardbeiensaus | slagroom
Cheesecake 9.5
wisselende smaak | sorbet-ijs | slagroom
Brownie 9.5
witte chocolade-ijs | slagroom
Dame blanche 9.5
vanille-ijs | warme chocoladesaus | slagroom
Dit gerecht is vegetarisch of aan te passen.
Heeft u een allergie? Meld het ons of vraag naar de allergenenkaart.
Contactgegevens
Openingstijden
Dagelijks geopend.
Restaurant / terras | 11:00 – 22:00 | |
Keuken | Lunch | 11:30 – 16:00 |
Diner | 17:00 – 21:00 | |
Borrel | 11:30 – 21:00 | |
26 APRIL GESLOTEN |